Vi erbjuder personlig och bra service på våra verkstäder

Vi gör inte avkall på vår goda service.
Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin


Hos Carl Nilsson och Uråsa Maskin hjälper vi dig med service i någon av våra verkstäder. Du kan känna dig trygg hos oss då våra duktiga mekaniker utbildas kontinuerligt för att alltid vara väl utbildade inom samtliga märken och servicen ska hålla hög standard.

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Carl Nilsson i Älmhult

Uråsa Maskinaffär i Ingelstad

Öppettider: helgfri måndag till fredag kl 07.00-16.00  Öppettider:

 

Maskinverkstadens öppettider är helgfri måndag - fredag kl. 07:00 - 16:00.

Förutom service på de märken vi säljer, servar vi även New Holland, CaseIH och JCB.  

Grönyteverkstadens öppettider är helgfri måndag-fredag mellan kl 07.00-16.00.

Skog- & Trädgårdverkstaden servar vi Husqvarna, Jonsered, Klippo samt övriga märken som vi säljer. På Skog- & Trädgårdverkstaden tillämpas fasta servicepriser. Ring gärna och fråga om servicepriset för din maskin.

Boka tid via vår kundmottagning på telefon 0476-53303 och prata med verkstadsansvarig.

 

Verkstaden i Ingelstad är inte bunden till enbart egna fabrikat utan vi hjälper er med de bekymmer som kan uppstå. Vi utför även slipning av knivar till rundbalspressar av flera fabrikat!

Våra duktiga mekaniker utbildas kontinuerligt för att hålla en hög standard och alltid vara väl utbildade inom samtliga märken.

För att beställa tid, kontakta verkmästare Karl-Johan Karlsson 0470-73 80 53

Följ oss på