Serviceerbjudande gäller 1 november 2018 - 31 mars 2019

Erbjudande för traktorer


Ge din traktor det underhåll och den service som den förtjänar. Vi erbjuder tre olika nivåer av servicepaket där du väljer vilket som passar din traktor.

2000 kr

T.o.m 130 hk, 3000 kr
Fr.o.m 131 hk, 5000 kr

T.o.m 130 hk, 6000 kr
Fr.o.m 131 hk, 8000 kr

priset gäller arbetskostnad inklusive material priset gäller arbetskostnad exklusive material priset gäller arbetskostnad exklusive material
Vi byter motorolja och filter. Vi kontrollerar luftfilter, kylarvätska, övriga oljor samt draganordningen. Vi smörjer, gör en allmän funktionskontroll och provkör.

Detta erbjudande gäller oavsett vilket fabrikat på traktor du har!
Vi gör en service som följer Deutz-Fahr´s, Case IH´s och New Holland´s 500- resp. 600-timmarsschema. Du får 10% rabatt på de filter och oljor som byts i samband med denna service. Servicen är godkänd för maskinskadeförsäkringen.

Har du en traktor av annat fabrikat är du välkommen att kontakta våra verkstäder för en offert.
Vi gör en service som följer Deutz-Fahr´s, Case IH´s och New Holland´s 1000- resp. 1200-timmarsschema. Du får 15% rabatt på de filter och oljor som byts i samband med denna service. Servicen är godkänd för maskinskadeförsäkringen.

Har du en traktor av annat fabrikat är du välkommen att kontakta våra verkstäder för en offert.

Erbjudande för vallmaskiner

Erbjudande för Vimek

Om traktorn ändå ska på service varför inte låta redskapet följa med? Vi erbjuder därför även service och underhåll på din vallmaskin till förmånliga priser. Du får 10% rabatt på de oljor och filter som byts. För dig som har en Vimek-maskin så har vi förmånliga erbjudande för service på dessa. Vimek har även tagit färdiga servicepaket med allt som behövs för en service. Du får 10% rabatt på de oljor och filter som byts.
Buren eller bogserad
2000 kr

Trippelkombination
5000 kr

Rundbalspress
4000 kr

Kombipress
5500 kr

Priset gäller arbetskostnad exklusive material.
101/620/630
1500 kr

606
3000 kr

608/610
4000 kr

404
4500 kr

Priset gäller arbetskostnad exklusive material.

Hittar vi några fel och brister när vi går igenom din traktor eller maskin så gör vi dig uppmärksam på detta. Du får ett kostnadsförslag av oss och väljer du att låta oss åtgärda detta så erbjuder vi 10% rabatt på de reservdelar som åtgår.

Erbjudandet gäller planerade arbeten i verkstad och skall vara utfört senast det 31/3 2019. Eventuell resa, restid och fälttillägg tillkommer. Alla priser är exkl. moms. Fler detaljer och villkor kring detta erbjudande får du av våra verkstäder.

Serviceerbjudande för robotgräsklippare

Ge din gräsklippare det underhåll och den service som den förtjänar.

En maskin är inte bättre än den service den får. Med rätt underhåll och reservdelar kommer din robotgräsklippare att fortsätta prestera på topp under hela sin livslängd.

Vi erbjuder service och förvaring av Husqvarna Automower, Viking iMow och Cub Cadet Lawn Keeper.

Har du en gräsklippare av annat fabrikat är du givetvis välkommen till oss med en förfrågan.
450 KR


1800 KR


2600 KR


Vi erbjuder dig att förvara din gräsklippare hos oss. Din maskin får en rengöring sedan förvaras den i en varm, torr och säker miljö tills våren kommer och det är dags att börja jobba igen. Vi erbjuder dig att förvara din gräsklippare hos oss. Din maskin förvaras i en varm, torr och säker miljö. Samtidigt som maskinen är hos oss utför vi en service som följer de rekommenderade servicepunkterna för respektive fabrikat. Maskinen får en grundlig rengöring, vi utför en funktionskontroll och ser till att den är uppdaterad med senaste mjukvara. Vi erbjuder dig upphämtning av din maskin. Vi ser till att laddstation och kablage kommer med till oss så att även dessa kan kontrolleras. När maskinen är hos oss utför vi en service som följer de rekommenderade servicepunkterna för respektive fabrikat. Maskinen får en grundlig rengöring, vi utför en funktionskontroll och ser till att den är uppdaterad med senaste mjukvara. Din gräsklippare kommer att förvaras hos oss där den förvaras i en varm, torr och säker miljö. När våren kommer och gräsklipparen ska börja jobba igen så åker vi till er och sätter allt på plats igen.

För dig som själv kommer med din maskin glöm inte att ta med dig laddstation och kablage så vi kan kontrollera även dessa funktioner. Tänk på att kontrollera kabelmärkningarna så att du lätt kan få allt på rätt plats igen när gräsklipparen ska på plats.

Erbjudandet gäller planerade arbeten i verkstad. Upphämtning och återlämning sker på av oss anvisad tid. Vid körsträcka över 20 km radie från serviceorterna tillkommer en avgift per extra körd km. Alla priser är inkl. moms. Fler detaljer och villkor kring detta erbjudande får du av våra verkstäder.

Följ oss på